Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bakonyi pulykaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20 dkg pulykamell filé
1 fej vöröshagyma,
fél dl olaj
5 dkg angolszalonna
5 dkg sárgarépa
5 dkg gyökér
10 dkg gomba
1 db paradicsom
1 db TV paprika
1 dl tejföl
1 dl tejszín
só,
liszt
fehérbors
csemegepaprika

Elkészítés:
Az angolszalonnát kiolvasztjuk,hozzáadjuk az olajat és a finomra vágott vöröshagymát.Ezt megpirítjuk,hozzáadjuk a pirospaprikát,vízzel felengedjük,majd hozzáadjuk a kis kockákra vágott pulykamellet,sárgarépát,gyökeret és a többi zöldséget.Sóval,fehér borssal ízesítjük,és puhára pároljuk.A tejfölt és a tejszínt elkeverjük 1 evőkanál liszttel és a levest behabarjuk.
Néhány percig forraljuk,tetejét apróra vágott petrezselyem zöldjével díszítjük.


A receptet beküldte: tjudy25


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bakonyi sertésborda 2. » Bakonyi csirkemell 2. » Bakonyi fácánmell sajtosan » Bakonyi palacsintametélt
» Bakonyi csirkemell » Csirkemell bakonyiasan » Fogasfilé bakonyi módra » Bakonyi sertéscsíkok
» Bakonyi metélt » Bakonyi betyár leves » Bakonyi sertésborda » Hússzeletek bakonyi módra
» Bakonyi palacsinta » Bakonyi omlett » Bakonyi sertésragu » Bakonyi húsos leves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.