Tutireceptek.hu fejléc

Bakonyi sertéscsíkok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 szelet karaj,
3 db gomba,
3 evőkanál paradicsompüré,
1 zöldpaprika,
1 evőkanál pirospaprika,
2 dl tejföl,
1 közepes fej vöröshagyma

Elkészítés:
Csíkokra vágjuk a húst, és megpirítjuk az olajon megdinsztelt hagymán. Nagy kockára vágjuk a gombát, és amikor majdnem puha a hús, belerakjuk a zöldpaprikával együtt. Megszórjuk a pirospaprikával. Ha minden megpuhult, a tejfölt a paradicsompürével és egy evőkanál liszttel elkeverjük, majd ráöntjük a húsos gombára. Összeforraljuk. Tésztával vagy nokedlivel kínáljuk. Jó étvágyat!


A receptet beküldte: Mókica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Édes-savanyú sertéscsíkok » Bakonyi metélt » Bakonyi pacalleves » Bakonyi pulykaleves
» Bakonyi betyárgombóc » Bakonyi húsos leves » Csirkemell bakonyiasan » Bakonyi fácánmell
» Bakonyi tésztával » Bakonyi sertésborda 2. » Bakonyi sertésborda » Bakonyi betyárleves
» Bakonyi rőzse » Bakonyi palacsinta » Bakonyi sertésszelet » Fogasfilé bakonyi módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.