Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bakonyi sertésszelet galuskával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg sertéshús
1 evőkanál zsír
1 teáskanál pirospaprika
15 dkg apróra vágott gomba
kis fej vöröshagyma
fél evőkanál liszt
1 pohár tejföl
1 db zöldpaprika

2 tojásból galuska

Elkészítés:
A húst kissé kiklopfoljuk, sózzuk, lisztbe mártjuk és forró zsíron elősütjük, majd áttesszük egy másik lábosba.
A zsíron megdinszteljük a hagymát és a gombát.
Hozzáadjuk a pirospaprikát, 2 dl vízzel fölöntjük, fölforraljuk.
A gombás-hagymás ragut ráöntjük a húsra és addig főzzük, míg a hús megpuhul.
A tejfölt a maradék liszttel elkeverjük, ráöntjük a húsra és ezzel is fölforraljuk.
Galuskával tálaljuk, karikákra vágott zöldpaprikával díszítjük.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bakonyi sertésragu » Bakonyi betyárgombóc » Tejfölöskarfiol galuskával » Bakonyi sertésszelet
» Bakonyi betyár leves » Lyoni sertésszelet.... » Sörleves habgaluskával » Makói sertésszelet
» Őszibarackos sertésszelet » Bakonyi betyárleves » Cumberlandi sertésszelet » Bakonyi sertésborda 2.
» Bakonyi tésztával » Zöldségleves zabgaluskával » Bakonyi palacsinta » Bakonyi rőzse


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.