Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Balatoni mustos pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg sertéscomb,
4 dl must,
1 sárgarépa,
1 gyökér,
2 zöldpaprika,
2 paradicsom,
l kisebb hagyma,
3 szem feketebors,
8 dkg sertészsír,
3 borókabogyó,
2,5 dkg liszt,
só.

Elkészítés:
A hagymát apróra vágom, a zöldpaprikát kicsumázom és a paradicsommal együtt nagyobb kockákra vágom, a gyökérféléket pedig tisztítás után lereszelem.
Egy lábasban a zsíron körben megpirítom a húst, majd mellédobom a hagymát, a paprikát és a reszelt gyökérféléket és néhány percig együtt pirítom.
Most jönnek a paradicsomkockák és újabb néhány perces pirítás.
Felöntöm a musttal, sózom és fedő alatt puhára párolom.
A húst felszeletelem és egy előmelegített tálra rendezem.
A mártást leszűröm, liszttel megszórom, összeforralom és a pecsenyére öntöm.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött szűzpecsenye » Radnai pecsenye » Görög aprópecsenye » Tolnai sváb pecsenye
» Kiadós pecsenye » Nyugdijas pecsenye » Galyasági lacipecsenye » Vaszi pecsenye
» Sajtos pecsenye » Brassói aprópecsenye.. » Mézes libapecsenye » Tüzes pecsenye
» Rakott pecsenye » Kondorosi pecsenye » Cigánypecsenye » Lecsós pecsenyekacsamáj


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.