Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Barackos pulykamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
600gramm pulyka vagy csirkemell
2dl tejszín
1 doboz konzerv barackbefött

Elkészítés:
A pulykamellet vagy csirkemellet felszeletelem majd kikloffolóm, sózom majd olajon megsütöm. A tepsi aljába egy kis olajat teszek, majd a hússzeletek szépen egymás melé teszem. A konzerv barackok ketté szoktak lenni vágva, én még ezekez is ketté vágom, és minden hússzeletre teszek 1-2 darabot. A tejszín felével leöntöm a barackos húst, majd a maradék tejszínt elkeverem két kanál barackbefött levével, majd evvel is leöntöm a húst. 180 fokon 20 percig sütöm.

Tanácsok:
Köretnek rizst szoktam készíteni hozzá. Az ételről képet találsz a naplóm 883. bejegyzésénél.


A receptet beküldte: ibuska1990


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ripsz-ropsz Barackos » Őszibarackos kocka » Őszibarackos csirkemell » Húsvéti töltött pulykamell
» Barackos rácsos » Barackos szelet » Edes-savanyu pulykamell » Kapros pulykamell
» Gyoztes pulykamell » Pulykamellragu leves » Kakaós-sárgabarackos süti » Barackos gesztenyepáros
» Sárgabarackos sertéskaraj » Svéd barackos palacsinta » Barackos kekszes alagút » Sajttal töltött pulykamell


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.