Tutireceptek.hu fejléc

Baranyai töltött szűz recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 db szűzpecsenye
30 dkg darált hús
15 dkg füstölt szalonna

bors
fokhagyma

Elkészítés:
A szűzpecsenyét hosszában félig bevágjuk, majd kiklopfoljuk hogy egy nagy szeletet kapjunk.
A szalonnát apró kockára vágjuk,majd a darált hússal sóval borssal fokhagymával összekeverjük.
A masszát a hússzeletre kenjük összegöngyöljük és megtűzzük.
Egy tepsit kizsírozunk belefektetjük a húst amit még gyengén megsózunk.Kevés vizet öntve alá megsütjük.
Kis pihentetés után felszeleteljük ,zöldséges rizzsel,pecsenyelével meglocsolva tálaljuk


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött csirkecomb sajtal » Sült, töltött padlizsán » Baranyai kókuszos » Töltött gombakosárkák
» Töltött narancs » Töltött csirkemell » Galyasági töltött paprika » Töltött olasz tésztahajók
» Töltött zsemle - 2 » Gombócos töltött káposzta » Töltött sajtos kifli » Cukkini töltött
» Töltött bundáskenyér » Nyírségi töltött karaj » Húsos töltött burgonya » Csirkével töltött gomba


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.