Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bárányleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
25 dkg báránycomb
1 kisebb vöröshagyma
20 dkg vegyes zöldség (sárgarépa, zöldség, zöldborsó)
1 kisebb fehér paprika
1 dl tejszín
1 citromkarika

bors
morzsolt tárkony

Elkészítés:
Az 1x1 cm-es kockára vágott báránycombot, zöldséget, sárgarépát, fehérpaprikát, valamint a zöldborsót lassú tűzön világos ragulevesnek megfőzzük, közben fűszerezzük. Eperlevél tésztát teszünk bele. A kész levesbe végül lassú keverés mellett beleöntjük a tejszínt. Forrón tálaljuk, citromkarikát teszünk rá.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos bárányleves » Tejfölös szárazbableves » Savanyú leves velővel » Misoshirú /Japán/
» Csülkösbab-1 » Fincsi kelbimbóleves » Eperkrém leves » Pulykaragu-leves
» Fokhagymás sajtkrémleves » Galyasági korhelyleves » Tejfölös brokkoli leves » Kenyérleves
» Pikáns francia hagymaleves » Tejfölös zöldbab leves » Gyors zöldségleves » Hideg vilmoskörteleves


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.