Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bárányleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
25 dkg báránycomb
1 kisebb vöröshagyma
20 dkg vegyes zöldség (sárgarépa, zöldség, zöldborsó)
1 kisebb fehér paprika
1 dl tejszín
1 citromkarika

bors
morzsolt tárkony

Elkészítés:
Az 1x1 cm-es kockára vágott báránycombot, zöldséget, sárgarépát, fehérpaprikát, valamint a zöldborsót lassú tűzön világos ragulevesnek megfőzzük, közben fűszerezzük. Eperlevél tésztát teszünk bele. A kész levesbe végül lassú keverés mellett beleöntjük a tejszínt. Forrón tálaljuk, citromkarikát teszünk rá.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos bárányleves » Nemtudommitfőzzek leves » Tejszínes batátaleves » Sonkagombóc(levesbetét)
» Májgomboc » Nyári bodzaleves » Light lencsegulyás » Hagymaleves pikánsan
» Tavaszi leves Mo-No módra » Német sörleves » Vaníliás almaleves 2. » Egyszerű paradicsomleves
» Tejszínes metélt » Halászlé Ricsi módra » Ilcsi(féle) sajtos rúd » Sajtos kenyérleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.