| "Barnácska" csokoládé szelet receptSütemények, édességek Hozzávalók: 5 dkg főzőcsokoládé 5 dkg margarin 20 dkg cukor 2 tojás 5 dkg liszt 5 dkg darált dió 1 vaníliás cukor Elkészítés: A csokoládét gőz felett megolvasztjuk, majd belekeverjük a margarint. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a többi hozzávalót. Kivajazunk, és kilisztezünk egy tepsit, belesimítjuk a masszát, majd alacson hőfokon 20-30 perc alatt megsütjük. Akkor jó, ha a teteje megsült, a belseje pedig kicsit krémes maradt. Kockákra vágva tálaljuk Tanácsok: Igen jól mutat tortaként is. Ez esetben ajánlom a kör alakú sütőformát. Oszd 3 felé a tésztát és így süsd meg. A tetejére való krémet oszd két felé. Ha toraként csinálom szoktam zselét tenni a tésztájába, így még finomabb. A külsejét borítsd be tortabevonóval, és díszítsd kedved szerint (én a karamellás szaloncukorból szoktam rózsákat csinálni :) ) A receptet beküldte: acsilla93 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |