Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Baromfi kocsonya recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2-3 db pulykaszárny
kb 1 kg csirkeláb (ha nincs akkor a zselatinit duplázzuk)
5-6 gerezd fokhagyma
1 kis v. közepes vöröshagyma (ízlés szerint)
zeller, répa, gyökér (ízlés szerint)
só, szemes bors
1 ek. zselatin

Elkészítés:
A húsokat felfőzzük, sózzuk, amikor felforr a habját leszedjük. Hozzá adjuk a zöldségeket, lassú tűzön főzzük. Amikor megpuhult a hús a zselatint bele keverjük (ki milyent használ annak elkészítése szerint). Leszűrjük, a csontot kiszedjük, a húst feldaraboljuk. Tányérokba kiadagoljuk, aki szereti a zöldségeket az azt is bele teheti.

Tanácsok:
Lehet keményre főzött tojással, csípős paprikával, őrölt borssal ízesíteni.

Elkészítési idő: 180 perc

A receptet beküldte: cseteica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kocsonya borsodi módra » Galyasági szegénykocsonya » Baromfimell gazdagon » Halkocsonya másképp
» Görög citromos kocsonya » Csípős falusi kocsonya » Zöldségkocsonya » Kocsonyázott zöldség
» Gyümölcs kocsonya » Vörösboros sonkakocsonya » Csirkekocsonya » Nyúlkocsonya
» Magyaros pontykocsonya » KOCSONYA: » Szalonkocsonya » Kocsonyás gyümölcsök


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.