Tutireceptek.hu fejléc

Bársonyos csirke gombával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kicsontozott csirkemell
3 kk. liszt
1 ek. szójamártás
1 késhegynyi bors
4 ek. olaj
1 kis kínai gombakonzerv
1 kk. s
2 gerezd fokhagyma
2 kk. gyömbér

Elkészítés:
A csirkét feldaraboljuk. A szójamártást összekeverjük a liszttel, borssal és egy evőkanál olajjal, majd a csirkére öntjük.
A gomba levéből 1/2 dl-t félreteszünk és sóval ízesítjük.
A húst olajban megpároljuk, a fokhagymával és a gyömbérrel. Rátesszük a gombát, rálocsoljuk a levét, és 5 percig főzzük.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirke francia módra » Citromszószos csirkemell » Változat csirke pitére » Csirkemell céklás rizzsel
» Zöldséges rakott csirke » Brokkolis csirkemell II. » Tejfölös rakott csirke » Baconszalonnás csirkemell
» Csirkecomb citrommártásban » Fűszeres rántottcsirkemell » Zöldborsós csirkeragu » Csirketekercs diétásan
» Illatos csípős csirke » Csirkés Cézár-saláta » Csirkecomb borban sütve » Tejfölös gombás csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.