Tutireceptek.hu fejléc

Bársonyos csirke gombával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kicsontozott csirkemell
3 kk. liszt
1 ek. szójamártás
1 késhegynyi bors
4 ek. olaj
1 kis kínai gombakonzerv
1 kk. s
2 gerezd fokhagyma
2 kk. gyömbér

Elkészítés:
A csirkét feldaraboljuk. A szójamártást összekeverjük a liszttel, borssal és egy evőkanál olajjal, majd a csirkére öntjük.
A gomba levéből 1/2 dl-t félreteszünk és sóval ízesítjük.
A húst olajban megpároljuk, a fokhagymával és a gyömbérrel. Rátesszük a gombát, rálocsoljuk a levét, és 5 percig főzzük.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos csirketorta » Chilis-csokis csirke » Jonatános csirke » Libanoni csirke
» Almás csirkevagdalt » Pikánsan pácolt csirkecomb » Tepsis Zöldséges Csirke » Különleges sült csirke
» Ananászos csirkeegytál » Mustáros, mézes csirkecomb » Édes chilis csirke » Tepsis csirkefalatok
» Indiai csirkés szendvics » Almás csirkemell. » Csirkemell Cserép-módra:-) » Mustáros tepsis csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.