Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bársonyos csirke gombával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kicsontozott csirkemell
3 kk. liszt
1 ek. szójamártás
1 késhegynyi bors
4 ek. olaj
1 kis kínai gombakonzerv
1 kk. s
2 gerezd fokhagyma
2 kk. gyömbér

Elkészítés:
A csirkét feldaraboljuk. A szójamártást összekeverjük a liszttel, borssal és egy evőkanál olajjal, majd a csirkére öntjük.
A gomba levéből 1/2 dl-t félreteszünk és sóval ízesítjük.
A húst olajban megpároljuk, a fokhagymával és a gyömbérrel. Rátesszük a gombát, rálocsoljuk a levét, és 5 percig főzzük.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántott csirkeszív » Tavaszi csirkebrassói » Sörben párolt csirkemell » Rizses-zöldséges csirke
» Gyömbéres csirke körtével » Tejszínes csirkemell » Sütőtökpüré csirkemellel » Csirke besamelben
» Zöldséges rizses csirke » Csirkemell pizzasütő módra » Mézes csirke 2. » Sült rakott csirkemell
» Csirkemell zabtésztában » Csirkecomb almaszósszal » Csirkemell zöldségekkel » Chilis-csokis csirke


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.