Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bécsi bélszín recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
75 dkg vesepecsenye
só, bors
2 evőkanál vaj
1 hagyma
1 sárgarépa
1 póréhagyma
egy fél zeller kockára vágva
1 kanál paradicsom püré
2,5 dl tejföl

Elkészítés:
A húst megsózzuk, borsozzuk, a vajat egy edényben megolvasztjuk, a zöldséget beletesszük és a húst rátesszük.
Az előmelegített sütőben kb. 45 perc alatt ropogósra sütjük, közben gyakran öntözzük.
Ha megsült a hús, kivesszük, melegen tartjuk.
A zöldséget felöntjük egy kevés vízzel, hozzáadjuk a paradicsompürét, felfőzzük, majd hozzáöntjük a tejfölt.
A húst csak 10 perc elteltével szeleteljük, hogy a leve benne maradjon.

Tanácsok:
Zöldborsóval tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» CSirke becsinált » (Bécsi) Sacher-torta » Gombás bélszín » Tárkonyos nyúlbecsinált
» Bécsi kuglóf » Citromos csirkebecsinált » Tepsis vaddisznóbélszin » Bécsi palacsinta 2
» Bélszines raclette » Csibe becsinált leves » Bécsi piskótaszelet » Zöldséges sertésbecsinált
» Bélszínroló » Bécsi kocka » Eredeti bécsi szelet » Bécsi krumplisaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.