Tutireceptek.hu fejléc

Bécsi jegeskávé recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
cukor
tejszínhab
lehûtött feketekávé

Elkészítés:
A keményre vert tejszínhabot cukorral édesítjük és két részre osztjuk. Az egyik adagot félig megfagyasztjuk.
Ekkor ráöntjük a lehûtött kávét, és visszatesszük a hûtõszekrénybe, míg teljesen meg nem fagy.

Tanácsok:
Felszolgálás elõtt feldaraboljuk, kelyhekbe tesszük és a maradék tejszínhabbal díszítjük.


A receptet beküldte: csakizsoka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos csirkebecsinált » (Bécsi) Sacher-torta » Bécsi cseresznyés muffin » Eredeti bécsi szelet
» Jegeskávé 1. » Becsinált leves » Bécsi linzertorta » CSirke becsinált
» Citromos csirkebecsinált » Bécsi krumplisaláta » Tárkonyos nyúlbecsinált » Bécsi rizspuding
» Bécsi szelet » Bécsi kocka » Jegeskávé-frappé » Bécsi bélszín


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.