Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Betyár leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1/2 kg disznófarok,
1 db sárgarépa,
1 db fehérrépa,
1 kis fej zeller,
petrezselyemzöld,
zeller levél,
levestészta (eperlevél, kiskocka, csipetke),
só,
bors,
pici zsiradék

Elkészítés:
A disznófarkat megtisztítjuk, majd kisebb darabokra vágjuk, feltesszük főni. Ízesítjük sóval, borssal, vagy ételízesítővel.
Közben a zöldségeket megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. Zsiradékon megdinszteljük, pici pirospaprikát szórunk bele, és ráöntjük a már kész húslevest. Levestésztát főzünk bele. Megszórjuk az apróra vágott zöldségzölddel.

Tanácsok:
Természetesen az adagokat arányosan változtathatjuk. Olcsó és finom leves.


A receptet beküldte: bnedora


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg krémleves » Ősszibarack leves hidegen » Méregtelenítő leves » Hideg túróleves
» Nagyibablevese » Árpaleves » Kolbászleves 1. » Brokkolikrémleves
» Nektarin krémleves » Tejszínes málnakrémleves » Korhelyleves II. » Fülesleves
» Betyártészta » Levesgyöngy (sült borsó) » Mustáros meggyleves » Kukorica krémleves


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.