Tutireceptek.hu fejléc

Betyárkrumpli savanyú káposztával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg kolozsvári szalonna
40 dkg lángolt kolbász
80 dkg burgonya
80 dkg savanyú káposzta
1 EK zsír
bors,só

Elkészítés:
A szalonnát vékony szeletekre vágom, kakastaréj szerűen bevagdosom, és üvegesre sütöm, a zsirhoz adom a kanál zsirt, felével meg locsolom egy nagy tepsi alját. A krumplit vékony szeletekre vágom,és elterítem a tepsibe,megsózom,borsozom, majd a káposzta negyedével betakarom. Tetejére rakom a szalonna szeleteket,és a kolbász karíkákat.
Maradék káposztával betararom a meg maradt zsírral meglocsolom.
Előmeleített sűtőben 40-45 pecig sütöm, hogy szép piros legyen a káposzta.

Fórron tálalom nagy kockákra vagdosva.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Édes-savanyú tésztasaláta » Savanyú krumplifőzelék » Kannás savanyú télire » Dinsztelt savanyú káposzta
» Savanyú raguleves » Savanyú káposzta lencsével » Vödrös savanyúság » Savanyú göngyölt hús
» Savanyú uborkás raguleves » Káposztával rakott párizsi » Savanyú sertésragu leves » Savanyú marhamáj
» Sültcéklás savanyúkáposzta » Rakott hal káposztával » Savanyú tojás » Édes-savanyú sertéscsíkok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.