Tutireceptek.hu fejléc

Bodzafánk recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
8-10 szép bodzavirág ,1tojás,10dkg liszt,kb.1dl tej,cukor,fahéj,vaníliáscukor,a sütéshez olaj

Elkészítés:
A bodzavirágot alaposan megmossukés lecsepegtetjük.Atojásból,a tejből,és alisztből a szokásosnál sűrűbb palacsintatésztát készítünk.Egyenként belemártjuk a bodzavirágokat és a forró,bő olajban aranybarnára sütjük.Még melegen megszórjuk fahéjjal vagy vaníliáscukrral,és azonnal tálaljuk.Bodzaszörppel fogyasztva kifejezetten ízletes fogást varázsolhatunk az asztalra.


A receptet beküldte: Tünemény

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Eperpürés sajttorta » Diós rúd, sütés nélkül » Gyümölcskenyér 3 hozzávalóból » Kávés tekercs--sutes nelkuli
» Szalagárés krémes » Puha linzer » Kávés-mogyorós szelet » Rákóczi túrós I.
» Színes szelet » Diétás "Szótr"túrós sütemény » Almás tejes pite » Feketeerdő torta (diabetikus)
» Boszorkány ujjak » Almás pudingos » Svéd almatorta » Hókristály


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.