Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bodzafánk recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
8-10 szép bodzavirág ,1tojás,10dkg liszt,kb.1dl tej,cukor,fahéj,vaníliáscukor,a sütéshez olaj

Elkészítés:
A bodzavirágot alaposan megmossukés lecsepegtetjük.Atojásból,a tejből,és alisztből a szokásosnál sűrűbb palacsintatésztát készítünk.Egyenként belemártjuk a bodzavirágokat és a forró,bő olajban aranybarnára sütjük.Még melegen megszórjuk fahéjjal vagy vaníliáscukrral,és azonnal tálaljuk.Bodzaszörppel fogyasztva kifejezetten ízletes fogást varázsolhatunk az asztalra.


A receptet beküldte: Tünemény

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes fincsi zserbó » Kávés csók » Zserbó tallér » Kókuszos-diós paleo keksz
» Négerkocka egyszerűen » Diós, tejfölös szelet » Tejfölös szőlőtorta » Csokis kalácsfelfújt
» Őszibarackos joghurttorta » Meggyes császármorzsa » Kozák sapka » Finom csokis kehely
» Habos lekváros-diós linzer » Almás négerke » Mamika Gesztenyés tekercse » Háztető


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.