Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bodzafánk recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
8-10 szép bodzavirág ,1tojás,10dkg liszt,kb.1dl tej,cukor,fahéj,vaníliáscukor,a sütéshez olaj

Elkészítés:
A bodzavirágot alaposan megmossukés lecsepegtetjük.Atojásból,a tejből,és alisztből a szokásosnál sűrűbb palacsintatésztát készítünk.Egyenként belemártjuk a bodzavirágokat és a forró,bő olajban aranybarnára sütjük.Még melegen megszórjuk fahéjjal vagy vaníliáscukrral,és azonnal tálaljuk.Bodzaszörppel fogyasztva kifejezetten ízletes fogást varázsolhatunk az asztalra.


A receptet beküldte: Tünemény

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rudolf aprósüti » New York-i sajttorta » Csokoládés gofri » Körte koch
» Finom, tartós csokis linzer » Szőlős piskóta » Gertrud szelet » Málnaszelet tojáslikőrmázzal
» Meggyes-csokis felfújt » Papasapka torta » Palacsinta Gőzben » Fahéjas csillagocskák
» Tiramisu torta 2. » Tejbegrízes süti » Habkenyér » Diplomata torta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.