Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bólé vegyes gyümölcsökből recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
20 dkg meggybefőtt,
20 dkg őszibarackbefőtt,
15 dkg eper,
15 dkg ribizli,
1 dl konyak,
1 dl Maraschino likőr,
7 dl száraz fehérbor,
7 dl száraz pezsgő

Elkészítés:
A befőtteket bóléstálban összekeverjük, hozzáadjuk a ribizlit és az epret. Ráöntjük a konyakot, a likőrt és a bort, majd egy órára hűtőszekrénybe tesszük. Fogyasztás előtt felöntjük a lehűtött pezsgővel.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vegyes vágott savanyúság » Vegyes zöldségtál » Indiai vegyes saláta » Szilvás vegyes saláta
» Vágott, vegyes savanyúság » Vegyes grill » Vegyes püré leves gazdagon » Gyömbéres vegyes saláta
» Tojásos vegyes saláta » Vegyes kefires saláta » Nyári vegyes saláta » Vegyes savanyúság télre
» Vegyes lekvár dinnyével » Téli vegyes saláta » Vegyes babsaláta » Vegyes erdei gombasaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.