Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bolgár zöldbabos csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
- 4 csirkecomb
- 2-3 üveg konzervzöldbab (lehet mirelit is)
- só, majoranna
- 25 dkg rizs
- majonéz

Elkészítés:
A tepsi aljára szórjuk a lecsöpögtetett zöldbabot, alaposan majoranázzuk.
Ráfektetjük a bevagdosott, darabokra vágott, sózott-majorannázott combokat, pici olajat teszünk alá. Fólia alatt 30 perc alatt megpároljuk. Ezalatt megfőzzük a rizst.
Utána a fóliát levéve nagy lángon-fokozaton újabb fél óra alatt ropogós-pirosra sütjük.
Rizzsel, majonézzel, savanyú ubival kínáljuk.

Tanácsok:
Fogyisok számára rizs nélkül tökéletes ebéd!


A receptet beküldte: megryan


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mediterrán csirkesaláta » Spanyol csirke II. » Fokhagymás csirkecombok » Csípős csirkemellek
» Sült csirkemáj » Csirkés rakott tészta » Bársonyos csirke gombával » Gong-bao csirke 1 főre
» Tejszines sajtoscsirkemell » Omlós csirke almával » "Vad"csirke » Pirított csirke gombával
» Csirkés töltött padlizsán » Erdéicsírke » Túrós csirkefasírt » Sörben sült csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.