Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Böllér karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1.5 kg csontnélküli karaj
1 véres hurka
1 májas hurka
1 szál kolbász sütnivaló
só bors

Elkészítés:
A karajt mintha szeletelnénk de nem végig csak mélyen bevágjuk.Sózzuk,borsozzuk. A hurákat és a kolbászt meg hámozzuk, és mindegyikből egy kis darabot a nyilásokba teszünk felváltva, alufóliát megolajozunk, és a töltött karajt rá helyezzük,
tepsibe tesszük és kislángon másfél órát sütjük.
Majd ha kibonjuk és látjuk, hogy nem piros rá piritunk egy kicsit.Amikor kissé meghült akkor sréen felszeleteljük. Bármilyen körettel, és salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karaj mustármártásban » Sertéskaraj hagymaszósszal » Tejszínes mustáros karaj » Almás - fokhagymás karaj
» Gombás rakott karaj » Sonkás-zsályás sertéskaraj » Egyben sült mustáros karaj » Sajtos sertéskaraj
» Ananászos rakott karaj » Sonkás-gombás karaj » Rakott sült karaj... » Sajtos-gombás karaj
» Zöldségkrémes karajszelet » Olasz sertéskaraj » Gyulai töltött karaj » Oldalra rakott karaj


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.