Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Böllérkaraj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1,5 kg karajcsont nélkül
1-1 szál májas és véres hurka, sütni való kolbász

grillfűszer
olaj

Elkészítés:
A karajt félig bevagdossuk, minta szeletelnénk. Befűszerezés után a hűtőbe tesszük. Másnap a hurkákról és a kolbászról lehúzzuk a bőrt, és minden nyílásba más-más tölteléket teszünk. Végül jól összenyomkodjuk, s olajozott fóliára tesszük a megtöltött húst. Jól becsomagoljuk.
Előmelegített sütőben 1,5 órát sütjük, majd kibontjuk, és kissé megpirítjuk.

Tanácsok:
Párolt káposzta, főtt krumpli illik hozzá.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Anna Rakott karfiolja » Karaj mustármártásban » Tejfölös csirkecombok » Olivás-rozmaringos csirke
» Csirkemell tüzdelve » Tatár bifsztek » Karajszeletek ananásszal » Töltött vagdalt
» Székely káposzta » Citromos csirke bormártással » Savanyú göngyölt hús » Csokoládés csirke
» Mélysütött húsgolyók » Furcsa csirke. » Sváb hurka » Tavaszi csirke körtével


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.