Weboldalunk egyes szolgáltatásainak és funkcióinak eléréséhez cookie-k használata szükséges. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bolondos gomba recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8 db fõtt tojás,
20 dkg natúr krémsajt,
só,
õrölt bors,
1 kiskanál mustár,
csipetnyi porcukor,
4 db közepes paradicsom,
3-4 dkg vaj,
A díszítéshez petrezselyem.

Elkészítés:
A fõtt tojások aljából vékonyabb, a tetejükbõl egy vastagabb lapot levágunk.
A vékonyabb azért kell, hogy a tálon megüljenek, a vastagabb pedig azért, hogy belsejüket kikaparhassuk.
A fõtt tojássárgáját áttörjük, a krémsajttal simára keverjük, sóval, borssal, porcukorral és mustárral pikánsra ízesítjük.
A paradicsomokat félbevágjuk, magjait kikaparjuk, és minden töltött tojásra borítunk egyet.
A vajat habosra keverjük, majd egy kés hegyével apró pöttyöket teszünk a paradicsomkalapok tetejére.
Tálra rakjuk, petrezselyemlevéllel díszítjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gomba zsírban eltéve » Gombás csirke egyszerűen » Gombás csirke másképpen » Paradicsomos Gombasaláta
» Csirkés-gombás palacsinta » Gombás fasírtpogácsa » Sajtos gombafasírt » Gombakrokett
» Gombás natúrszelet » Sonkás-gombás omlett » Spagetti gombás hússal » Rizottó gombásan
» Különleges gombasaláta » Tejfölös gombaleves » Majonézes gombasaláta. » Laskagomba pörkölt



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.