Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bolondos gomba recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8 db fõtt tojás,
20 dkg natúr krémsajt,
só,
õrölt bors,
1 kiskanál mustár,
csipetnyi porcukor,
4 db közepes paradicsom,
3-4 dkg vaj,
A díszítéshez petrezselyem.

Elkészítés:
A fõtt tojások aljából vékonyabb, a tetejükbõl egy vastagabb lapot levágunk.
A vékonyabb azért kell, hogy a tálon megüljenek, a vastagabb pedig azért, hogy belsejüket kikaparhassuk.
A fõtt tojássárgáját áttörjük, a krémsajttal simára keverjük, sóval, borssal, porcukorral és mustárral pikánsra ízesítjük.
A paradicsomokat félbevágjuk, magjait kikaparjuk, és minden töltött tojásra borítunk egyet.
A vajat habosra keverjük, majd egy kés hegyével apró pöttyöket teszünk a paradicsomkalapok tetejére.
Tálra rakjuk, petrezselyemlevéllel díszítjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kínai citromos gombás pipi » Gombás rakott csikemell » Pirított csirke gombával » Mackó úr gombalevese
» Sonkás-gombás rizibizi » Tejfölös gombapaprikás » Sült hús gombás omlettel » Brokkolis-gombás tészta
» Gombás kínaikel saláta » Rizottó gombásan » Gombás-rizs » Gombás rakott káposzta
» Gombás juhtúrós krumpli » Csirkés -Gombás batyu » Gomba pasteda » Tejfölös gombaleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.