Tutireceptek.hu fejléc

Borban sült töltött hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
személyenként 2 szelet karaj

Töltelék:

apróra vágott gomba,
kemény tojás,
só,
bors,
egész tojás,
ázott kenyér,
kevés fehér bor
olaj

Elkészítés:
A hússzeleteket kiverjük, besózzuk.
A töltelékkel megtöltjük, felgöngyöljük, fogvájóval megtűzzük és tepsibe tesszük. Kevés olajat és fehér bort öntünk alá és pirosra sütjük.

Tanácsok:
Burgonyapürével és salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött kínai kel » Töltött hagyma » Gesztenyés töltött karaj » Cukkini töltött
» Amerikai töltött fasírt » Bolognai töltött cukkini » Töltött narancs » Hússal töltött ostyalap
» Töltött gombafejek II. » Gombás töltött kenyér » Gombás töltött káposzta » Sült, töltött padlizsán
» Galyasági töltött tojás » Töltött füge » Töltött csirkemell » Túrós töltött karalábé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.