Tutireceptek.hu fejléc

Borban sült töltött hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
személyenként 2 szelet karaj

Töltelék:

apróra vágott gomba,
kemény tojás,
só,
bors,
egész tojás,
ázott kenyér,
kevés fehér bor
olaj

Elkészítés:
A hússzeleteket kiverjük, besózzuk.
A töltelékkel megtöltjük, felgöngyöljük, fogvájóval megtűzzük és tepsibe tesszük. Kevés olajat és fehér bort öntünk alá és pirosra sütjük.

Tanácsok:
Burgonyapürével és salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fennséges töltött husi » Töltött narancs » Az én töltöttkáposztám » Töltött ropogós pogácsa
» Amerikai töltött fasírt » Túróval töltött paradicsom » Töltött kifli 2. » Májkrémes töltött tojás
» Töltött alma egyszerűen » Töltött bundáskenyér » Töltött szőlőlevélkék » Májjal töltött burgonya
» Hideg töltött saláta » Almás töltött virsli » Ínyenc töltött csirkecomb » Töltött gombafejek II.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.