Tutireceptek.hu fejléc

Borban sült töltött hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
személyenként 2 szelet karaj

Töltelék:

apróra vágott gomba,
kemény tojás,
só,
bors,
egész tojás,
ázott kenyér,
kevés fehér bor
olaj

Elkészítés:
A hússzeleteket kiverjük, besózzuk.
A töltelékkel megtöltjük, felgöngyöljük, fogvájóval megtűzzük és tepsibe tesszük. Kevés olajat és fehér bort öntünk alá és pirosra sütjük.

Tanácsok:
Burgonyapürével és salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött krumpli héjában » Töltött rántott virsli » Batániai töltött paprika » Csirkehússal töltött alma
» Fetával töltött csirkemell » Sajttal töltött körte » Töltött padlizsán update 1 » Töltött alma
» Vecsési töltött hús » Töltött mézes » Májjal töltött tojás » Hússal töltött újburgonya
» Velővel töltött csirke » Gombával töltött karaj » Hússal töltött patiszon » Fincsi töltött padlizsán


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.