Tutireceptek.hu fejléc

Borban sült töltött hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
személyenként 2 szelet karaj

Töltelék:

apróra vágott gomba,
kemény tojás,
só,
bors,
egész tojás,
ázott kenyér,
kevés fehér bor
olaj

Elkészítés:
A hússzeleteket kiverjük, besózzuk.
A töltelékkel megtöltjük, felgöngyöljük, fogvájóval megtűzzük és tepsibe tesszük. Kevés olajat és fehér bort öntünk alá és pirosra sütjük.

Tanácsok:
Burgonyapürével és salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött ropogós pogácsák » Gombával töltött uborka » Töltött gombafejek II. » Töltött liba
» Sajttal töltött tojás » Töltött keksz II. » Sokadik töltött csirkecomb » Töltött pulykatekercsek
» Töltött burgonya tojással » Töltött füge » Májkrémmel töltött fánk » Májkrémes töltött tojás
» Töltött cukkiniszeletek » Amerikai töltött csirke » Gombával töltött sonka » Kolbásszal töltött karaj


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.