Tutireceptek.hu fejléc

Borjú tokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg borjú hús
10 dkg füstölt szalonna
2 vöröshagyma
2 zöld hagyma(új hagyma)
kevés zellerzöld
4 dl tejföl

törött bors

Elkészítés:
A borjúhúst megmossuk és vastag szeletekre vágjuk,a szalonnát csíkokra vágva lábasba tesszük,majd a karikára vágott vöröshagymát ,a durvára vágott zöldhagymát a húst a zellerzöldjét is hozzáadjuk.Sózzuk ,borsozzuk, erős tűzön kevés vízzel puhára pároljuk.Ha megpuhult,tejfölt hozzáadjuk felforraljuk,galuskával tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapribogyós sertés-tokány » Húsos zöldségtokány » Hentestokány » Temesvári sertéstokány
» Tokány 3 féle húsból » Borjúsült római tálban » Borsostokány » Borjúpecsenye tökraguval
» Pacaltokány » Csirkemájas csirketokány » Vadas marhatokány » Szüreti vincellér tokány.
» Kocsmáros tokány » Zöldborsós-rizses borjú » Borjúpörkölt » Gombás tokány


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.