Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Boros, kapros lazac recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Szemelyenkent 1-1 szelet lazac
2-3 dl feherbor
1 csomag kapor

Elkészítés:
A lazac szeleteket beletesszuk egy hoallo talba, es leontjuk a feher borral, es beletesszuk, a csomag kaprot,/nem apritjuk fel, a kaprot/.Kb. 2 ora hosszat pacoljuk ebbe a lebe. Utanna, feltesszuk a hoalloedennyel egyutt, a tuzhelyre.Lassan paroljuk, epphogy gyongyozzon,es 5-6 perc mulva kesz.

Tanácsok:
Ez egy egyszeru, kaloria szegeny etel, gyakorlatot nem igenyel.

Elkészítési idő: 5 perc

A receptet beküldte: Kondorosi Judit

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros vadpörkölt » Spenótos-lazacos lasagne » Vörösboros puncs » Vörösboros kacsamell
» Bíboros kehely 2 » Kapros sajtkoktél » Vörösboros sült pulyka » Vörösboros zúzapörkölt
» Lazacos farfalle » Fokhagymás-kapros halfilé » Fűszeres lazac » Bíboros szelet
» Kapros- juhtúrós nokedli » Kapros puliszkagolyók » Roston sült lazac » Vajon sült lazac


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.