Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borpuncs recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
7,5 dl száraz fehérbor
7.5 dl száraz vörösbor
1.5 dl barna rum
8 dkg porcukor
6 cl frissen facsart citromlé
1 db citrom (gerezdekre szedve)
1 db narancs (gerezdekre szedve)
3-4 db szegfűszeg
4 egész fahéj

Elkészítés:
A porcukrot feloldjuk a 1,5 l borban, majd hozzáadjuk a gyümölcsöket, a gyümölcsleveket, és a fűszereket. Felmelegítjük 60 fokra, majd lehúzzuk a tűzről. Tálalás előtt hozzáöntjük a barna rumot. Melegen szervírozzuk és kiskanalat adunk mellé.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Limonádé vérnarancsból » Ferrari koktél » Black Army » Jegeskakaó
» American Glory Cobbler » Jack-in-the-box » Mimi » Canadian and campari
» Strawberry and Friends » Light Limara » Amor » Sárgarépasaláta grépfrúttal
» Csokoládé Coktail » Aperol koktél magyarosan » Forró almás pite puncs » Konyakos koktél


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.