Tutireceptek.hu fejléc

Borpuncs recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
7,5 dl száraz fehérbor
7.5 dl száraz vörösbor
1.5 dl barna rum
8 dkg porcukor
6 cl frissen facsart citromlé
1 db citrom (gerezdekre szedve)
1 db narancs (gerezdekre szedve)
3-4 db szegfűszeg
4 egész fahéj

Elkészítés:
A porcukrot feloldjuk a 1,5 l borban, majd hozzáadjuk a gyümölcsöket, a gyümölcsleveket, és a fűszereket. Felmelegítjük 60 fokra, majd lehúzzuk a tűzről. Tálalás előtt hozzáöntjük a barna rumot. Melegen szervírozzuk és kiskanalat adunk mellé.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Narancstej » Border Crossing » Bólé vegyes gyümölcsökből » Fallen Angel - Ausztrália
» Jade Mistress » Rózsa tea » Irish Rose » Strawberry Vin Blanc
» Alkoholmentes mojito koktél » Bogyónektár » Sweet Lime Ice Tea » Csokis-meggyes likőr
» Coconut on Holidays » Málnás tea » Narancsos mokka puncs » Cosmopolitan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.