Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borzas hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet hús
50 dkg burgonya
15 dkg liszt
10 dkg reszelt sajt
1 tojás
olaj
tej
fokhagyma
őrölt bors


Elkészítés:
A húst megsózzuk és félretesszük.A burgonyát lereszeljük, a liszttel ,a tojással és kevés tejjel összekeverjük.Sóval, borssal, zúzott fokhagymával fűszerezzük és hozzákeverjük a reszelt sajtot.A húst lisztbe és a masszába forgatjuk és forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük.


A receptet beküldte: jolie


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borzas eper 2. » Borzas túrós » Borzas (bundás) hal » Borzas csirkemell U1
» Borzaskata » Túrós Borzas Kata » Borzashús » Földimogyorós borzaska
» Borzas csirkemell 3. » Borzas szelet » Mátrai Borzaska » Borzas sajtos pogácsa
» Borzas epres » Borzas pogácsa » Borzas Zserbó » Borzas Kati


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.