Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borzas hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet hús
50 dkg burgonya
15 dkg liszt
10 dkg reszelt sajt
1 tojás
olaj
tej
fokhagyma
őrölt bors


Elkészítés:
A húst megsózzuk és félretesszük.A burgonyát lereszeljük, a liszttel ,a tojással és kevés tejjel összekeverjük.Sóval, borssal, zúzott fokhagymával fűszerezzük és hozzákeverjük a reszelt sajtot.A húst lisztbe és a masszába forgatjuk és forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük.


A receptet beküldte: jolie


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borzas sajtos pogácsa » Meggyes borzaska » Borzas sertésszelet » Borzas Zserbó
» Borzas sertésmáj » Borzas » Borzas epres » Túrós Borzas Kata
» Mátrai Borzaska » Borzaskata » Borzas sajtos » Borzaska
» Borzas gyümölcsös-túrós » Acsai borzas szelet » Borzas Kati » Borzas csirkemell 3.


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.