Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borzas hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet hús
50 dkg burgonya
15 dkg liszt
10 dkg reszelt sajt
1 tojás
olaj
tej
fokhagyma
őrölt bors


Elkészítés:
A húst megsózzuk és félretesszük.A burgonyát lereszeljük, a liszttel ,a tojással és kevés tejjel összekeverjük.Sóval, borssal, zúzott fokhagymával fűszerezzük és hozzákeverjük a reszelt sajtot.A húst lisztbe és a masszába forgatjuk és forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük.


A receptet beküldte: jolie


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borzas » Borzas sertésmáj » Borzas sajtos » Borzas (bundás) hal
» Borzas csirkecomb » Borzas eper » Borzas csirkemell U1 » Földimogyorós borzaska
» Borzas csirkemell 2 » Borzaska » Túrós Borzas Kata » Borzas csirkemell 3.
» Meggyes borzaska » Borzas hal » Acsai borzas szelet » Borzaskata


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.