Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borzas sertésmáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertésmáj
2 db burgonya
15 dkg finomliszt
2 db tojás
1 kk őrölt bors

2 dl étolaj
1 kk majoranna

Elkészítés:
A májat megmossuk, majd papírtörlővel leitatjuk róla a nedvességet. Kisujjnyi vastag szeletekre vágjuk.
Egy tálba, beleütjük a tojásokat, és a reszelő kicsi lyukán hozzáreszeljük a burgonyát. Beízesítjük sóval, majorannával és borssal, majd annyi lisztet teszünk hozzá, hogy sűrű paéacsinta állagú masszát kapjunk.
Egy serpenyőbe odatesszük melegedni az olajat, majd a májszeleteket lisztbe forgatjuk Aztán belemártjuk a masszába, és egyből a forró olajba tesszük .
Közepes lángon megsütjük.
Köretnek párolt zöldséget, vagy salátát adhatunk mellé.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borzas eper » Hagymás sertésmáj (4 főre) » Borzas eper 2. » Borzas Kata 2
» Borzas csirkecomb » Borzas csirkemell U1 » Borzas gyümölcsös-túrós » Fokhagymás sertésmáj
» Borzas sajtos pogácsa » Borzas hús » Borzas epres » Borzas (bundás) hal
» Borzas Kati » Borzas pogácsa » Paradicsomos sertésmáj » Borzas sertésszelet


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.