Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Brassói recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60 dkg sertés karaj, 1 dl olaj, 2 fej közepes vöröshagyma, 1 fej fokhagyma, ízlés szerint őrölt bors, só, fél dl fehér bor.

Elkészítés:
Elkészítése: A húst kb. 1 cm-es kockákra vágom, a finomra aprított vöröshagymát olajon üvegesre pirítom. Hozzáteszem a húst, és a zúzott fokhagyma felét. Amikor a hús már a pirítástól megfehéredett alá öntök egy kis vizet (maximum fél dl-t), sózom, borsozom. Fedő alatt puhára párolom. Ha a víz elpárolgott, fél dl bort öntök alá. Hozzáadom a zúzott fokhagyma másik felét. A húst készre sütöm.
Köret: Apró kockákra vágott, olajban sült burgonya.
A kész húst és a sült burgonyát összekeverem, és 2 percig együtt pirítom.


A receptet beküldte: cintia2005

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brassói káposzta » Brassói rakott savanyúság » Brassói, ahogy én készítem » Brassói aprópecsenye..
» Brassói rakott káposzta » Rakott Brassói » Brassói szarvacskák » Vega szója brassói
» Brassói másképp » Brassói kicsit másképp » Klasszikus brassói » Tavaszi csirkebrassói
» Brassói édesburgonyából » Csirkebrassói » Brassói sertéstarja » Máj brassói módra


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.