Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Brassói aprópecsenye pirospaprikával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Hozzávalók 2 személyre:
- 1,5 kg sertéscomb (de aki nem szereti csirkemellel is csinálhatja)
- 1,5 dl olaj
- 5-6 gerezd fokhagyma
- 5-6 db burgonya
- 1 tk. pirospaprika
- ízlés szerint só

Elkészítés:
Olajon megpirítom a reszelt fokhagymát, beleteszem a kockára vágott sertéscombot. 5 percig összedinszteljük. Majd teszek rá egy teáskanál pirospaprikát, összekeverem. Pici vízzel felöntöm és fedő alatt puhára párolom. (kb. fél óra) ha közben elfogy a víz még után töltöm.

köretként kockára vágott sültkrumplit ajánlok.

Tanácsok:
Én anyukámtól tanultam ezt a receptet, sokkal finomabb mint a hagyományos brassói. De aki kipróbálja, az úgyis megtudja... :)


A receptet beküldte: Yndre


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Máj brassói módra » Galyasági aprópecsenye » Brassói rakott savanyúság » Brassói sertéstarja
» Rakott Brassói » Tejfölös aprópecsenye » Vega szója brassói » Brassói rakott káposzta
» Erdélyi aprópecsenye » Brassói káposzta » Brassói szarvacskák » Aprópecsenye tárcsán
» Brassói » Tavaszi csirkebrassói » Szárnyas aprópecsenye » Göcsei aprópecsenye


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.