Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Brassói szarvacskák recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
30dkg tehéntúró
25dkg liszt
25dkg vaj
1cs sütőpor
5dkg cukor
Őrölt fahéj
Barackíz

Elkészítés:
25dkg lisztet jól összegyurunk 30dkg tehéntúróval, 25dkg vajjal, 1cs sütőporral, őrölt fahéjjal és 5dkg cukorral. A masszát előbb vékonyra nyújtjuk aztán vastagra hajtjuk és ezt még 4* megismételjük. Végül 0.5cm lapítjuk majd háromszög alakú darabkákra vágjuk a tésztát. A szeletkéket megkenjük barackizzel, kiflit sodrunk belőle és zsírozott forró tepsiben sárgára sütjük.

Elkészítési idő: 45 perc
Kalóriatartalom: minim kcal
Szénhidráttartalom: minimális gramm
Zsírtartalom: minimális gramm

A receptet beküldte: Emília Horváthné


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brassói aprópecsenye.. » Máj brassói módra » Csirkebrassói » Brassói, ahogy én készítem
» Tavaszi csirkebrassói » Brassói káposzta » Brassói rakott káposzta » Vega szója brassói
» Brassói kicsit másképp » Brassói másképp » Brassói » Klasszikus brassói
» Brassói rakott savanyúság » Brassói édesburgonyából » Brassói sertéstarja » 100 éves brassói


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.