Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Brokkolival rakott burgonya recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60 dkg burgonya,
60 dkg brokkoli,
5 dkg vaj,
4 tojássárgája,
3 dl tejszín,
10 dkg mozzarella vagy feta sajt,
só,
őrölt fehér bors,
őrölt szerecsendió

Elkészítés:
Főzd meg a burgonyát héjában, enyhén sós vízben, majd karikázd fel. Szedd rózsájára a brokkolit és azt is főzd puhára enyhén sós vízben. Vajazz ki nagyobb hőálló tálat a vaj felével. Fektesd a hozzávalókat felváltva a tálba. Fűszerezd sóval, borssal és kevés szerencsendióval. A tojások sárgáját keverd el a tejszínnel, és öntsd a zöldségekre. Reszeld rá a sajtot, csepegtesd rá a maradék vajat. 200 fokra előmelegített sütőben süsd 20 percig.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos rakott tészta » Rakott karfiol (update 1) » Rakottgríz » Rakott krumpli saját módra
» Tepsis brokkoli (rakott) » Rakott cukkinis palacsinta » Rakott, bundás csirkecomb » Rakott csirkemell
» Tanyasi rakott csirke » Fűszeres rakott gomba » Farmerburgonya » Rakott zeller
» Vendégváró rakott tojás » Rakott krumpli cukkinivel » Csirkés rakott krumpli » Zöldséges burgonya leves


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.