Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Búbos hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg hús szeletelve,lehet sertés,csirkemell,pulykamell
2 zsemle beáztatva kicsavarva,
1 hagyma apróra vágva párolva
1 kis doboz májkrém, v. csirkemáj
5 dkg füstölt szalonna,
2 tojás,
10 dkg gomba apróra vágva
zsir,
pirospaprika
petrezselyem apróra vágva
só,bors
reszelt sajt

Elkészítés:
A hús szeleteket kicsit kiveregetjük,megsózzuk,és tepsibe fektetjük.A szalonnát kiolvasztjuk,megpároljuk a hagymát rajta,és a hozzá valókból összeállitjuk a tölteléket.A hús szeletekre halmozzuk,megszórjuk a reszelt sajttal,lefóliázzuk,és megsütjük.A sütés vége felé a fóliát levéve,megpiritjuk a tetején a sajtot.

Tanácsok:
Mindegyik hússal finom,és persze más-más ize lesz a hústól függöen.


A receptet beküldte: smudlaagi54


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Búbos rakott hús » Búbos pulykamell » Búbos pulykapecsenye » Búboshús
» Búbos pecsenye » Búbos szelet » Búbos pusszedli » Gombás búbos karaj
» Tina féle búboska » Csibemell a legfinomabban » Gombás libamáj » Áfonyalekváros csirkemell
» Sonka húsvétra » Balatoni borjúszeletek » Nyársonsült joghurttal » Egészben sült báránygerinc


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.