Tutireceptek.hu fejléc

Búbos pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertéscomb
20 dkg sertés apróhús
liszt
fokhagyma
pirospaprika

bors
10 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A combból vágott szeleteket kiverjük sózzuk borsozzuk,lisztbe forgatjuk majd hirtelen elősütjük.Az apró húst daráljuk , sózzuk,borsozzuk pirospaprikát keverünk bele.A tölteléket az elősütött húsra kenjük majd sütőben pirosra sütjük.tálaláskor megszórjuk reszelt sajttal.

Körete:tört burgonya


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krumplipecsenye » Ors-féle cigánypecsenye » Fogolypecsenye borókával » Búbos pulykamell
» Beregi szűzpecsenye » Cigánypecsenye II. » Vaszi pecsenye » Szőlős csirkepecsenye
» Búbos pulykapecsenye » Mustáros karajpecsenye » Csopaki aprópecsenye » Petőfi pecsenye
» Hagymás pecsenye » Cigánypecsenye roston » Bajor labdapecsenye » Sajtos szűzpecsenye.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.