Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Budapest ragu recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1,8 kg bélszín
20 dkg zsír
15 dkg füstölt szalonna
25 dkg szárnyasmáj (libamáj)
20 dkg gomba
20 dkg vöröshagyma
20 dkg fûszerpaprika
40 dkg sertéscsont

25 dkg zöldpaprika
15 dkg paradicsom
10 dkg zöldborsó
5 adag párolt rizs
5 adag rácsos burgonya

Elkészítés:
Pörkölt alapot készítünk, amelyhez egy kevés paradicsompürét, sót, apróra darabolt sertéscsontot adunk, és lassan fõzzük.
Fél óra múlva a csontokat kiemeljük. A pörköltlét szitán áttörjük. A kockákra vágott füstölt szalonnát kiolvasztjuk, majd hozzáadjuk a kockákra vágott zöldpaprikát, paradicsomot, gombát és a szárnyasmájat. A Budapest-ragu jelleget adó anyagait állandó keverés közben gyorsan lepirítjuk. Ha szükséges, a pörköltlevet beforraljuk. A pörköltlevet a raguhoz öntjük. Sóval ízesítjük és jól összeforraljuk.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sertésragu Budapest módra » Budapest tekercs » Budapest koktél » Budapest szelet
» Zabpehelylisztes pizza » Gyors vacsora zöldségekkel » Apró káposzta » Zelleres burgonyapüré
» Krumplis tarhonya » Pagoda-lakoma » Magyaros tepsis krumpli » Nagyikám káposztás húsa
» Elzászi pulykapecsenye » Brokkolis virsli » Kapor mártás » Színes zöldségek rétegezve


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.