Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bujtatott porkolt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Nagyon sokszor van ilyen olyan maradékunk és nem tudunk vele mit kezdeni.ez az én recim és nagyon jol bevált.
Krumplipure
Bármilyen porkolt(ha csirke kicsontozzuk)
2 egész tojás

Elkészítés:
A jénai (vagy más tál)tálat kiolajozzuk és zsemlyemorzsával kiszorjuk.
a krumplipurébe ami természetesen hideg jol belekavarunk 2 egész tojást,majd a felét belesímitjuk a jénaiba.egyenletesen rárakjuk a porit,aminek ha sok a leve picit besuritjuk,majd a maradék purével betakarjuk.Forro sutoben jol átsujuk,és meglepodtok majd hogy milyen fincsi!

Tanácsok:
Jó étvágyat hozzá!


A receptet beküldte: kunikunda


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bújtatott cseresznye » Húsba bújtatott virsli » Bújtatott paradicsom » Bújtatott virsli
» Mazsolás-citromos csirke » Edus - Diplomata szelet » 100 éves brassói » Citromos pulykamell sült
» Csirkepaprikás másképp » Sült malac egészben » Borjúsült pikáns mártással » Tócsniba bújt csirke
» Kínai husi angol zellerrel » Szabolcsi csirkemell » Rakott krumpli Mesi módra » Fokhagymás karaj II.


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.