Tutireceptek.hu fejléc

Bujtatott porkolt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Nagyon sokszor van ilyen olyan maradékunk és nem tudunk vele mit kezdeni.ez az én recim és nagyon jol bevált.
Krumplipure
Bármilyen porkolt(ha csirke kicsontozzuk)
2 egész tojás

Elkészítés:
A jénai (vagy más tál)tálat kiolajozzuk és zsemlyemorzsával kiszorjuk.
a krumplipurébe ami természetesen hideg jol belekavarunk 2 egész tojást,majd a felét belesímitjuk a jénaiba.egyenletesen rárakjuk a porit,aminek ha sok a leve picit besuritjuk,majd a maradék purével betakarjuk.Forro sutoben jol átsujuk,és meglepodtok majd hogy milyen fincsi!

Tanácsok:
Jó étvágyat hozzá!


A receptet beküldte: kunikunda


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bújtatott cseresznye » Bújtatott paradicsom » Húsba bújtatott virsli » Bújtatott virsli
» Szegfűszeges csirkemell » Batyuban sült hús » Mustáros, mézes csirkecomb » Libamáj baconban
» Zsiványpecsenye nyárson » Különleges vagdalt » Mézes-mustáros tarja » Thai húsgolyók
» Telkibányai csirkenyársak » Csirkemáj almával » Amerikai fasírt » Zsályás csirkenyársak


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.