Tutireceptek.hu fejléc

Bükki kaszás pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg dagadó
10 dkg szalonna
1 pár debreceni
1 fej vöröshagyma
2 cikk fokhagyma
1 paprika és 1 paradicsom
2 dl fehérbor
só, bors, majoránna

Elkészítés:
A csíkokra vágott szalonnát felolvasztom, majd hozzáadom a hagymákat, aztán a csíkokra vágott húst, mikor kifehéredett, hozzáadom a karikára vágott debrecenit, a feldarabolt paradicsomot(érdemes a héját leszedni) és paprikát, és a fűszereket.Ezután felöntöm kis húslével (vagy sima vízzel, de akkor vegeta kell bele) és a borral(nekem most csak félédes volt itthon, de úgy is jó), aztán megpárolom.
Köret:petrezselymes vagy sült krumpli, vagy rizs


A receptet beküldte: ors1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pecsenye gombával » Elzászi pulykapecsenye » Tejfölös aprópecsenye » Rozmaringos pecsenye
» Tepsis pecsenye » Kaszásleves » Harcsa pecsenye » Galyasági töltött pecsenye
» Göcsei aprópecsenye » Cigánypecsenye II. » Borivók Pecsenyéje » Révkalauz pecsenye
» Herkules pecsenyéje » Rakott pecsenye » Nagyidai cigánypecsenye » Galyasági aprópecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.