Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bundás alma recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
liszt
tojás
tej
szódavíz
csipet só
csipet cukor
csipet fahéj
a megszóráshoz porcukor
alma
a sütéshez olaj

Elkészítés:
Az almákat megpucoljuk, a többi hozzávalókból sűrű palacsinta tésztát készítünk. A megpucolt almákat szeletekre vagy cikkekre vágjuk (természetesen a magházat el kell távolítani), majd a sűrű masszába forgatjuk, és forró bő olajban pirosra sütjük. Ha kész, papírkendőn szikkasztjuk az olajtól, majd porcukival meghintjük :)

Tanácsok:
Nagyon gyors, olcsó, egyszerű, és én imádom!!!
Melegen finomabb, frissen ajánlott fogyasztani.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Rencsicsi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás sajtos bundáskenyér » Bundáskenyér szalonnával » Rakott bundáskenyér » Bundáskenyér másként
» Edes bundas » Bundás kenyér.. » Bundás szendvics » Töltött "bundás" tojás
» Bundás kenyér rakva » Rumos bundás banán » Káposztabundás hús » Bundás banán
» Töltött bundás kenyér » Rakott, bundás csirkecomb » Bundás virsli szezámmaggal » Bundáskenyér sütőben


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.