Tutireceptek.hu fejléc

Bundás alma recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
liszt
tojás
tej
szódavíz
csipet só
csipet cukor
csipet fahéj
a megszóráshoz porcukor
alma
a sütéshez olaj

Elkészítés:
Az almákat megpucoljuk, a többi hozzávalókból sűrű palacsinta tésztát készítünk. A megpucolt almákat szeletekre vagy cikkekre vágjuk (természetesen a magházat el kell távolítani), majd a sűrű masszába forgatjuk, és forró bő olajban pirosra sütjük. Ha kész, papírkendőn szikkasztjuk az olajtól, majd porcukival meghintjük :)

Tanácsok:
Nagyon gyors, olcsó, egyszerű, és én imádom!!!
Melegen finomabb, frissen ajánlott fogyasztani.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Rencsicsi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bundáskenyér szalonnával » Bundás rostélyos » Bundás virsli rántottával » Bundás alma(Kata-féle)
» Bundás szárnyasfalatka » Bundáskenyér (máshogy) » Sonkás bundás kenyér » "kanadás bundás"
» Bundás virsli » Bundás csirkecombok » Bundás karalábé » Bundás kenyér sütőben
» Bundáskenyér-szerintem » Bundás tojás sütőben » Bundás burgonya » Töltött bundás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.