Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bundás alma(Kata-féle) recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
5 db alma
3 tojás
30 dkg liszt
2 ek. cukor
1 tk. vaníliacukor
csipetnyi só
tej
fahéjas porcukor.

Elkészítés:
A lisztbõl, tojásból, cukorból, tejbõl, vaníliából pici só hozzáadásával sûrû palacsintatésztát készítünk. Az almákat kicsumázzuk és felkarikázzuk. Megforgatjuk lisztben, a masszába mártjuk és nem túl forró olajban kisütjük. Figyeljünk, hogy az olaj éppen megfelelõ hõmérsékletû legyen, mert ha túl forró, akkor hamar megég, ha túl hideg, elázik az olajtól a tészta.
A megsült almákat papírtörlõre tesszük, hogy lecsöpögjön róla az olaj, majd tányérra rakjuk és megszórjuk fahéjas porcukorral.


A receptet beküldte: hpkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bazsalikomos bundáshús » Bundás hús zöldségekkel » Bundáskenyér sütőben » Edes bundas
» Bundás kenyér zsír nélkül » Bundás káposzta » Sajtkrémes bundáskenyér » Káposztabundás hús
» Bundás cukkini » Sajtbundás csirkemell » Bundás kenyér.. » Bundás kenyér másképpen
» Bundás virsli rántottával » Sonkás bundás kenyér » Bundás falatok » Bundás kenyér másképp


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.