Tutireceptek.hu fejléc

Bundázott alma recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Hozzávalók

alma (de lehet bármilyen gyümölcs, pl. banán, lecsepegtetett barackbefőtt, stb.)
6 ek. liszt
2 dl tej
1 kk. fahéj
4 ek. cukor
1 cs. van. cukor
2 tojás

Elkészítés:
Elkészítés

1.Az alma magházát eltávolítjuk, meghámozzuk, felszeleteljük. A többi hozzávalóból sűrű palacsintatésztaszerű tésztát készítünk, az almaszeleteket egyenként megforgatjuk a tésztában, majd forró olajban mindkét oldalukat szép pirosra sütjük.
2.Papírtörlőre szedjük, a tetejüket vagy porcukorral megszórjuk, vagy egyik felüket csokival bevonjuk, és kókuszreszelékkel megszórjuk


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bundázott csirkefalatok » Bundázott sült hagyma » Bundázott ananászkarikák » Bundázott karalábé
» Sárgabarack torta » Almafánk, Fititől » Diós rétes » Milka
» Hamis tiramisu 2féleképp » Pudingos guba » Citromos sütiszelet » Gyümölcsös tiramisu
» Meggyes - rizses szelet » Alma köntösben » Bögrés császármorzsa » Tejfölben sült alma


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.