Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bundázott ananászkarikák recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
2-3doboz körszeletes ananászkonzerv
10db tojás
1kg liszt
1l tej
1dl rum
porcukor
5db egész fahéj
1l olaj-a sütéshez

Elkészítés:
Az ananászkarikákat lecsepegtetjük, majd félbevágjuk. A panírozáshoz összekeverjük a többi hozzávalót, - a cél az, hogy jó sűrű masszát kapjunk. Beleforgatjuk az ananászdarabokat, majd felforrósított olajban megsütjük.

Tanácsok:
Melegen tálaljuk, mézet adhatunk hozzá.


A receptet beküldte: pingumaci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bundázott karalábé » Bundázott csirkefalatok » Bundázott sült hagyma » Bundázott alma
» Káposztás rúd » Joghurtos ropi » Bence féle narancsos alma » Sajtos-sós rudacska
» Mákos-szezámos sósrúd » Túrógolyók » Ircsi túrós pogácsája » Pizzás rudacskák
» Leveles sós pogácsa » Bence kedvence » Sajtos-köményes muffin » Tepertyűs kifli


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.