Tutireceptek.hu fejléc

Bundázott camambert áfonyával recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
40 dkg camembert sajt,
12 dkg zsemlemorzsa,
8 dkg búzaliszt,
olaj,
áfonya lekvár,
2 db tojás.

Elkészítés:
A lisztből és a felvert tojásból sűrű masszát készítünk, belemártjuk a sajtot, majd zsemlemorzsába forgatjuk.
A bundázást megismételjük, hogy sütés közben ne folyjon ki a sajt.
Bő forró olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük.

Az áfonyalekvárt kis üvegtálkában kínáljuk hozzá.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bundázott alma » Bundázott sült hagyma » Bundázott karalábé » Bundázott csirkefalatok
» Köles áfonyával, banánnal » Bundázott ananászkarikák » Camambertes palacsinta » Áfonyával töltött alma
» Kacsazsír Rámából » Tönköly pizzatészta » Vega szója brassói » Borsó pöri
» Pikáns tojáskrém » Mozzarellagolyó » Almás-sajtos burgonya » Joghurt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.