Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bundázott palacsinta töltve recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Kimaradt pörkölt vagy bármilyen húsos,vagy májas étel amit le lehet darálni.
Palacsinták,amit egy kicsit sűrűbbre kell kavarni,mint az édeset.
Panirozáshoz:liszt
tojás
zsemlemorzsa
Olaj a sütéshez.

Elkészítés:
Én ezt a fajta töltött palacsintát azért találtam ki,mert sokszor kimaradnak a pörköltek,fokhagymás húsok,vagy éppen a hagymás máj.
Egyszerűen ledarálom a kimaradt dolgokat,sütök ki egy kicsit sűrűbb palacsintatésztából palacsintákat,mikor kihűltek a palacsinták a közepére töltöm az éppen aktuális ledarált húst,májat négyszögletűre hajtogatom.A két végét egymásba dúgom,bepanírozom mint a rántott húst.Forró olajban kisütöm.

Tanácsok:
Hagyjuk jól kihűlni a palacsintát,mert ha forrón tesszük bele a darálékot,akkor a zsír kiolvad.


A receptet beküldte: tnde


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós, habos palacsinta » Gombás rakott palacsinta » Csokis Palacsintatorta » Óriás almás palacsinta
» Bodzapalacsinta » Fasírt sajttal töltve » Amerikai almás palacsinta » "Cordon Bleu"-palacsinta
» Csurgatott palacsinta » Gombás hal palacsintaágyon » Sajtos, kapros palacsinta » Káposztás palacsinta
» Mazsolás palacsinta » Igazi amerikai palacsinta » Húsos palacsintatekercs » Tejszínes mákos palacsinta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.