Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyafelfújt szűzpecsenyével recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
friss kakukkfű,
2 gerezd fokhagyma,
2,5 dl főzőtejszín,
só, bors,
30 dkg sertés szűzpecsenye,
25 dkg vöröshagyma,
1 ek. liszt,
1 kg krumpli,
fél kg sárgarépa,
10 dkg sajt

Elkészítés:
A felaprított kakukkfüvet az összezúzott fokhagymával a tejszínbe keverjük, sózzuk, borsozzuk. A pecsenyét olajon megpirítjuk, kivesszük a serpenyőből, a maradék olajon a felkarikázott hagymát üvegesre pirítjuk. Liszttel megszórjuk, és az ízesített tejszínnel felöntjük, felforraljuk, és félretesszük. A felkarikázott krumplit és a répát a hússal együtt egy tűzálló tálba halmozzuk, az egészet a tejszínes mártással leöntjük. 175 fokon kb. egy órán át sütjük, közben a sütőből kivéve megszórjuk a lereszelt sajttal.

Elkészítési idő: 75 perc

A receptet beküldte: vila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tarja burgonyafelfújttal » Gyümölcsös burgonyafelfújt » Burgonyafelfújt gazdagon » Káposztás burgonyafelfújt
» Pulykafasirt diétás » Menemen, a török lecsó » Szalonnás csirkemellsült » Lecsós malac tarhonyával
» 5 fűszeres keleti csirke » Rizses, kukoricás csirke » Csirkemell salátával » Bundás virsli szezámmaggal
» Angi-husi » Ananászos pulykamellfilé » Grillkolbász » Borsos csirke



Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.