Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyakrémleves avokádóval recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg burgonya,
1 l húsleves (leveskockából is készülhet),
bors,
kömény,
3-4 szál petrezselyem,
1 teáskanál reszelt citromhéj,
20 dkg tejföl,
1 nagy érett avokádó.

Elkészítés:
A burgonyát kockára vágom, megfőzöm a húslevesben. Beleteszem a borsot, köményt, és újra felforralom. 30 perc múlva a mixerbe öntöm, beletépkedem a petrezselymet, beleteszem a citromhéjat, majd összeturmixolom. Felmelegítem a levest, de nem forralom fel, belekeverem a tejfölt, végül beleteszem a cikkekre vágott avokádót.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zelleres burgonyakrémleves » Burgonyakrémleves » Sültcsirke avokádóval » Burgonyakrémleves (4 főre)
» Tejfölös burgonyakrémleves » Görög quinoa avokádóval » Lebbencsleves kolbásszal » Tökbél levesem
» Reszelt leves » Vaníliás nyári almaleves » Francia sajtleves » Színes virslis tészta
» Csülkös bab bográcsban » Francia hagymaleves 3. » Pikáns halleves » Lencsetál


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.