Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyakrémleves avokádóval recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg burgonya,
1 l húsleves (leveskockából is készülhet),
bors,
kömény,
3-4 szál petrezselyem,
1 teáskanál reszelt citromhéj,
20 dkg tejföl,
1 nagy érett avokádó.

Elkészítés:
A burgonyát kockára vágom, megfőzöm a húslevesben. Beleteszem a borsot, köményt, és újra felforralom. 30 perc múlva a mixerbe öntöm, beletépkedem a petrezselymet, beleteszem a citromhéjat, majd összeturmixolom. Felmelegítem a levest, de nem forralom fel, belekeverem a tejfölt, végül beleteszem a cikkekre vágott avokádót.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Görög quinoa avokádóval » Tejfölös burgonyakrémleves » Sültcsirke avokádóval » Zelleres burgonyakrémleves
» Burgonyakrémleves (4 főre) » Burgonyakrémleves » Tökös zöldségleves » Tejleves
» Tokaji borleves mazsolával » Pórékrémleves » Kolozsvári gulyás » Szardíniás falatkák
» Argentin vegyes saláta » Tejszínes eperkrémleves » Fokhagyma-krémleves » Mángold krémleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.