Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyamajonéz recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 db nagy burgonya, 2 dl majonéz, 2 dl kefir, 3 gerezd fokhagyma, 1 teáskanál só, 1 mokkáskanál törött bors, 1 csokor snidling.

Elkészítés:
A burgonyát héjában megfõzzük, majd meghámozva hagyjuk teljesen kihûlni. Közben elkészítjük a mártást: a majonézt simára keverjük a tejföllel, a zúzott fokhagymával, a sóval, a borssal és a megmosott, apróra vágott metélt snidlinggel. Beleforgatjuk a közben az almareszelõ durva fokán lereszelt burgonyát. A hûtõszekrényben legalább két órán keresztül érleljük. Önálló vacsorának is tálalható kenyérrel, de hideg hús mellé köretnek is nagyon finom.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Beduin csemege » Virslis csukott szendvicsek » Gazdag keno » Francia pirítós
» Töltött zsemle » Édes sült metélt » Káposztával töltött zsemle » Fokhagymás húspástétom
» Tojásos kenőmájas » Party-falat » Töltött kenyér » Tejszín krémsajt
» Velős pirítós » Krémsajt, I. » Házi "hot dog", amerikaiasan » Majonézes padlizsán


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.