Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyamajonéz recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 db nagy burgonya, 2 dl majonéz, 2 dl kefir, 3 gerezd fokhagyma, 1 teáskanál só, 1 mokkáskanál törött bors, 1 csokor snidling.

Elkészítés:
A burgonyát héjában megfõzzük, majd meghámozva hagyjuk teljesen kihûlni. Közben elkészítjük a mártást: a majonézt simára keverjük a tejföllel, a zúzott fokhagymával, a sóval, a borssal és a megmosott, apróra vágott metélt snidlinggel. Beleforgatjuk a közben az almareszelõ durva fokán lereszelt burgonyát. A hûtõszekrényben legalább két órán keresztül érleljük. Önálló vacsorának is tálalható kenyérrel, de hideg hús mellé köretnek is nagyon finom.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finom Gombás Melegszendvics » Gombás melegszendvics » Tonhalas sajtkrémes krém » Káposztával töltött zsemle
» Olasz pirítós » Olajos halkrém » Szalonnás túrókrém » Szárnyas szendvicskrém
» Zöldségkrém » Zelleres túrókrém » Beduin csemege » Virslis csukott szendvics
» Zakuszka (telire) » Házi "hot dog", amerikaiasan » Velős pirítós » Vaníliás-szilvás szendvics


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.