Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyapástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 db közepes nagyságú héjában fõtt burgonya, 5 dkg margarin, 1 dl tejföl, 1 teáskanál mustár, 1 csokor snidling (vagy zöldhagyma szára), 1 gerezd fokhagyma, ízlés szerint só, törött bors.

Elkészítés:
A fõtt, meghámozott burgonyát még melegen megreszeljük. A margarint a tejföllel és a fûszerekkel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a reszelt burgonyát és a nagyon finomra vágott zöldfûszert.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Francia pirítós » Szárnyas szendvicskrém » Lecsós szendvics » Tojásos kenőmájas
» Zelleres túrókrém » Kiadós meleg szendó » Tejszín krémsajt » Krémsajt, II.
» Sonkás szendvicskrém » Töltött kenyér » Tonhalas sajtkrémes krém » Emeletes kebab szendvics
» Party-falat » Olajos halkrém » Tojáskrém » Sajtos pástétom (10 adag)


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.