Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyapástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 db közepes nagyságú héjában fõtt burgonya, 5 dkg margarin, 1 dl tejföl, 1 teáskanál mustár, 1 csokor snidling (vagy zöldhagyma szára), 1 gerezd fokhagyma, ízlés szerint só, törött bors.

Elkészítés:
A fõtt, meghámozott burgonyát még melegen megreszeljük. A margarint a tejföllel és a fûszerekkel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a reszelt burgonyát és a nagyon finomra vágott zöldfûszert.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Emeletes kebab szendvics » Krémsajt, II. » Töltött zsemle » Töpörtyűkrémes szendvics
» Fokhagymás húspástétom » Káposztával töltött zsemle » Padlizsán télire (zakuszka) » Virslis csukott szendvics
» Édes sült metélt » Olasz pirítós » Tejszín krémsajt » Szalonnás-juhtúrós szendvics
» Gazdag keno » Szárnyas szendvicskrém » Krémsajt, I. » Beduin csemege


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.