Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyás aranyfánk recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
1/2 kg burgonya
1 db KNORR Aranysárga Tyúkhúsleves kocka
3 dkg élesztő
1 dl tej
1 teáskanál cukor
50 dkg liszt
bors
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A burgonyát héjastól megfőzzük, majd megpucoljuk, összetörjük és kihűtjük. Hozzáadjuk a lisztet, és a tejjel és cukorral felfuttatott élesztőt. Borssal és leveskockával ízesítjük, és konyharuhával letakarva langyos helyen 20 percig pihentetjük. Ezután olajozott kanállal kiszaggatjuk, és forró olajban kisütöm


A receptet beküldte: ostkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finom burgonyasaláta » Mediterrán burgonyasaláta » Lecsós burgonyás egytál » Burgonyás zöldbab
» Burgonyás brokkolisaláta » Csirkehúsos burgonyasaláta » Burgonyás cukkinis ropogós » Burgonyás pogi
» Burgonyás pizza tészta » Karácsonyi burgonyasaláta » Burgonyasaláta kukoricával » Burgonyás fánk virslivel
» Burgonyás pogácsa » Burgonyás knédli » Burgonyás torta » Túrós burgonyaszelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.