Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyás, paradicsom fasírt recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
60dkgburgonya,20dkg paradicsom 10 dkg sajt,2 db tojás 2 dl olaj 5 dkg liszt 2 dkg so 0,2 dkg bors.

Elkészítés:
A bugonyát megmossuk ,hideg,sos vizbe föni tesszük.25 perc fözés után lecsorgatjuk ,püré álagura törjük.A paradicsomot megmossuk lecsorgatjuk,ketté vágjuk,kiszedjük a magházat belöle,husát apro kockákra vágjuk,és lecsorgatjuk.Egy tálban öszegyurjuk a burgonyát a paradicsommal,a tojással,a reszelt sajtal,majd sozzuk ,borsozuk.A masszábol apro gömbölyü fasirozotakat készitünk,melyeket lisztben megforgatunk,és forro olajban ropogosra sütünk.

Tanácsok:
Ha tul lágyra sikerülne a masszánk tetszés szerint egy kevés lisztel vagy burgonya pehejel sürübé tehetjük.Ez az étel fagyasztva is kitünö,igy bármilyen hidegtálra jo szivvel ajánlhato.

Elkészítési idő: 15 perc
Kalóriatartalom: 355 kcal

A receptet beküldte: SZIOKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szaftos fasirt » Zöldséges "fasírt" » Rántott paradicsom » Rakott fasirt 2
» Fasírt tojásból » Paradicsommadár » Almás-citromos fasírt » Burgonyás pogácsa
» Túrós burgonyaszelet » Paleo fasírt » Zabpelyhes paradicsomleves » Burgonyás pogácsám
» Paradicsomleves torta » Tonhalas burgonyasaláta » Brokkoli fasírt párizsival » olaszos gönygyölt fasirt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.