Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyás pecsenyekrém recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
10 dkg bármilyen maradék sülthús (csont nélkül)
3-4 ek pecsenyezsír
1 nagy, héjában főtt burgonya
1 ek sűrített paradicsom
1 teáskanál mustár
1 teáskanál finomra vágott zöldhagymaszár (vagy snidling)
ízlés szerint só
1 késhegynyi törött fekete bors
1 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A meghámozott burgonyát és a darabokra vágott húst ledarálom, majd hozzáadom a pecsenyezsírt, a zúzott fokhagymát, a s.paradicsomot, a mustárt és az összes fűszert. Habosra keverem, és jól lehűtve tálalom.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sós, burgonyás kifli » Burgonyás gombás tekercs » Mogyorós burgonyasaláta » Burgonyasaláta kukoricával
» Halas burgonyás fasírt » Burgonyás sós pite » Burgonyasaláta háziasan » Burgonyás rántotta
» Burgonyás szilvás gombóc » Dán burgonyasaláta » Burgonyáskenyér » Burgonyas kremzli
» Isteni burgonyás lángos » Burgonyás lángos » Rumos-burgonyás palacsinta » Burgonyás-kolbászos omlett


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.