Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyás pecsenyekrém recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
10 dkg bármilyen maradék sülthús (csont nélkül)
3-4 ek pecsenyezsír
1 nagy, héjában főtt burgonya
1 ek sűrített paradicsom
1 teáskanál mustár
1 teáskanál finomra vágott zöldhagymaszár (vagy snidling)
ízlés szerint só
1 késhegynyi törött fekete bors
1 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A meghámozott burgonyát és a darabokra vágott húst ledarálom, majd hozzáadom a pecsenyezsírt, a zúzott fokhagymát, a s.paradicsomot, a mustárt és az összes fűszert. Habosra keverem, és jól lehűtve tálalom.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonyás omlett » Kelt burgonyás pogács » Burgonyás-sajtos rúd » Ticinói burgonyás tál
» Halas burgonyás fasírt » Orosz burgonyasaláta » Burgonyasaláta kukoricával » Burgonyás cukkinifasírt
» Burgonyás pizza tészta » Burgonyás cukkinis ropogós » Burgonyás-köményes kenyér » Burgonyás gombóc lekvárral
» Burgonyás cukkínis lepény » Karácsonyi burgonyasaláta » Burgonyás húspogácsa » Tökmagos-burgonyás zsemlék


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.