Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyás töltike recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg burgonya
20 dkg pulykasonka
30 dkg bacon
1 evőkanál vaj
só, bors
olaj

Elkészítés:
A burgonyát megtisztítjuk és 5-6 darabra vágjuk, a méretüktől függően. Sós vízben félig főzzük, nem kell puhává váljon. Ezt követően leszűrjük és amíg még meleg átkenjük a vajjal és sózzuk, borsozzuk, majd minden darab burgonyát egy szelet sonkába csomagolunk, ezután pedig egy darab baconbe. Kiolajozott tepsibe tesszük és 10 percen át sütjük 180 fokon. Meg is forgatjuk, hogy minden oldala egyenletesen átsüljön

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonyás-kolbászos omlett » Burgonyás aranyfánk » Burgonyás piskóta » Burgonyás cukkínis lepény
» Burgonyasaláta majonézesen » Kelt burgonyás pogács » Burgonyás cukkinis ropogós » Sajtos-burgonyás muffin
» Burgonyás répás puffancs » Burgonyás omlett » Hagymás-burgonyás csipetke » Halas burgonyás fasírt
» Burgonyás pogácsa » Krémsajtos burgonyasaláta » Burgonyás sajtos fasírt » Lecsós burgonyás egytál


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.