Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyás zöldbab recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
4 személyre:
50 dkg burgonya
50 dkg zöldbab
4 db paradicsom
4 dl 12%-os tejföl
1 citrom

bors
néhány salátalevél

Elkészítés:
A burgonyát kockákra, a zöldbabot 2-3 centis darabokra vágom, és sós vízben külön-külön megfőzöm, majd a főzővízben hagyom kihűlni. A paradicsomot felkockázom, a citrom levét kifacsarom. A tejfölbe belekeverem a citromlevet és az apróra vágott salátaleveleket. A kihűlt burgonyát és a zöldbabot lecsepegtetem, sóval, borssal ízesítem, összekeverem, majd tejföllel leöntve tálalom.

Elkészítési idő: 35 perc
Kalóriatartalom: 242 kcal

A receptet beküldte: kissmakka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldbabos egytál báránnyal » Burgonyás-kolbászos omlett » Burgonyás cukkinifasírt » Zöldbabos csirkeragu
» Burgonyás-sajtos csíkok » Zöldbabtokány » Burgonyás aranyfánk » Burgonyás laska
» Rakott zöldbabom » Zöldbabos hús » Fűszeres zöldbab » Hagymás-burgonyás csipetke
» Zöldbabos rakott krumpli » Zöldbabos aprópecsenye » Burgonyás sós pite » Tejfölös zöldbableves


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.